Hakemus- ja liitearkisto on väliaikaisesti poistettu käytöstä verkkopalvelussa ilmenneen häiriön vuoksi

Työttömyyskassan Netta-verkkopalvelun hakemus-ja liitearkisto on tilapäisesti poistettu käytöstä siinä ilmenneen tietoturvahaavoittuvuuden vuoksi. Tietoturvahaavoittuvuus on koskenut ainoastaan hakemus- ja liitearkistoa ja tällä hetkellä verkkopalvelua voi turvallisesti käyttää.

Voit lähettää verkkopalveluun hakemuksia ja liitteitä aivan normaalisti sekä olla kassaan yhteydessä viestipalvelun kautta. Tällä hetkellä järjestelmässä ei näy aiemmin lähetettyjen hakemusten ja liitteiden tietoja, mutta tästä ei tarvitse huolestua eikä ryhtyä sen vuoksi toimenpiteisiin.

Hakemusarkisto tullaan palauttamaan takaisin käyttöön mahdollisimman pian. Työttömyyskassa pahoittelee mahdollisesti kassa-asiointiin koitunutta haittaa!