Kassanjohtajan tiedote PAUn työttömyyskassan käsittelytilanteesta 3.4.2020

Posti- ja logistiikka-alan työttömyyskassassa käsittelytilanne on edelleen erinomainen ja käsittelemme kuluvan viikon aikana saapuneita hakemuksia. Tarkistathan ajankohtaisen käsittelytilanteen täältä.

Seuraamme päivittäin alan työllisyystilannetta, joka tällä hetkellä näyttää hyvältä. Emme näillä näkymin odota suuria määriä uusia työttömyyshakemuksia. Olemme jo pandemian alkuvaiheessa lisänneet puhelinpalveluaikoja lähes kolminkertaisesti, jotta jäsenemme tavoittaisivat meidät paremmin.

Valmistaudumme auttamaan meitä lähellä olevia työttömyyskassoja hakemusruuhkien purkamisessa. Uskomme selviytyvämme myös tästä työstä, kunhan pidämme huolta omasta terveydestämme.

Työttömyyskassat ja KELA ovat tehneet tiivistä yhteistyötä STM:n ja ministeri Aino-Kaisa Pekosen kanssa löytääkseen tapoja turvata jokaisen lomautetun ja työttömän perustoimeentulo koronakriisin aikana. Tilanne on vaikea ja vaatii erityisiä toimia, mutta selviämme kyllä.

 

Annika Skogberg
Kassanjohtaja