PAUn työttömyyskassan varautuminen pandemiatilanteeseen

Olemme PAUn työttömyyskassalla varautuneet COVID-19- viruksen aiheuttamaan pandemiaan. Haluamme palvella jäseniämme myös epidemian aikana mahdollisimman hyvin. Jotta työttömyyskassan maksamat etuudet, ansiopäiväraha, vuorottelukorvaus ja liikkuvuusavustus, voidaan maksaa normaalisti ja tämän lisäksi antaa edelleen laadukasta työttömyysturvaneuvontaa, toimimme seuraavasti:

  • henkilöstömme työskentelee pääasiassa kotona suojatun etäyhteyden päässä, jotta vältämme liikkumisen ruuhka-aikana julkisissa liikennevälineissä
  • olemme siirtäneet palaverimme Microsoft Teams ja Skype-alustoille. Pyrimme käyttämään sisäisessä viestinnässä näiden lisäksi suojattua sähköpostia ja puhelinkeskusteluita
  • noudatamme Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja ulkoministeriön matkustusohjeita
  • seuraamme tilannetta koko ajan ja tarvittaessa teemme muutoksia toimintatapoihimme

Työttömyyskassan asiakaspalvelupiste Siltasaarenkadulla on suljettu toistaiseksi. Hakemuksen voi jättää postilaatikkoon. Postilaatikko tyhjennetään kaksi kertaa viikossa. Suosittelemme jäseniä käyttämään kassan sähköistä verkkopalvelua Nettaa, lisäksi käsittelijämme neuvovat jäseniä puhelinpalvelussa maanantaista torstaihin klo 10 – 15, p. 09-61311780.