Kirjautumistapa Netta-verkkopalveluun muuttuu 25.2.2020

PAUn työttömyyskassan Netta-verkkopalveluun kirjaudutaan tiistaista 25.2.2020 klo 9.00 lähtien Suomi.fi-tunnistuksen avulla. Tämän jälkeen kirjautuminen vanhalla tavalla (jäsennumero ja salasana) ei ole enää mahdollista.

Suomi.fi-tunnistus on julkishallinnon asiointipalveluiden yhteinen tunnistuspalvelu. Palvelu mahdollistaa turvallisen sähköisen tunnistamisen valitsemallasi tunnistusvälineellä (verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne tai varmennekortti).  Suomi.fi-tunnistus varmistaa tunnistautumisen väestötietojärjestelmän tietojen perusteella.

Suomi.fi-tunnistus käsittelee henkilötietojasi henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojasta henkilötietojen käsittelyssä. Tunnistetietosi kulkevat suojatussa yhteydessä.

Lisätietoa Suomi.fi-tunnistuksesta löydät tästä linkistä.