Postilakon vaikutus ansiopäivärahan maksatukseen

Postinjakelun, käsittelyn ja kuljetuksen lakko alkaa maanantaina 11.11. klo 06.00.

Lakko voi viivästyttää kirjepostin kulkua ja vaikuttaa hidastavasti ansiopäivärahan maksatukseen, mikäli hakemus tai liitteet toimitetaan kassalle postitse. Päivärahahakemukset, liitteet ja pyydetyt lisäselvitykset kannattaakin toimittaa kassalle lakon aikana ensisijaisesti verkkopalvelun kautta.

Kassan asiakaspalvelupisteen ollessa vielä remontissa, voi hakemuksia ja liitteitä toimittaa Kuljetusliittojen asiakaspalveluun korttelin toisella puolella osoitteessa John Stenbergin ranta 6, avoinna ma-pe klo 8.30-16.00. Kuljetusliittojen asiakaspalvelu ei anna neuvontaa.

Työttömyyskassa lähettää täydennyspyynnöt lakon aikana eKirjeen lisäksi myös Netta-verkkopalvelun kautta. Verkkopalveluun saapuvia viestejä onkin hyvä seurata aktiivisesti, kun päiväraha-asia on vireillä kassassa.