Työttömyyskassan verkkopalvelu uudistuu

Posti-ja logistiikka-alan työttömyyskassa ottaa käyttöön uuden sähköisen jäsenpalvelun lokakuun 2018 aikana. Jäsenpalveluun pääset kirjautumaan työttömyyskassan kotisivujen kautta. Uuden palvelun käyttäjätunnus ja salasana pysyvät samoina kuin nykyisessäkin palvelussa.

Sähköisen palvelun kautta voit lähettää työttömyyskassalle hakemuksia ja liitteitä sekä asioida työttömyyskassan asiakaspalvelun kanssa tietoturvallisesti. Asiakaspalveluun voit lähettää kysymyksiä omaa työttömyysturvaasi koskien.

Uuteen palveluun tulee jäsenten toivoma ominaisuus, eli se tallentaa kassalle sähköisesti lähetetyt hakemukset ja liitteet. Palvelusta voit siten kätevästi tarkistaa, miltä ajalta olet jo hakenut päivärahaa, millaisia tietoja olet kassalle antanut hakemuslomakkeessa ja mitä liitteitä olet jo lähettänyt sähköisen palvelun kautta.

Sähköisestä jäsenpalvelusta näet lisäksi mm. omat yhteystietosi, maksetut jäsenmaksut ja sekä TE-toimiston kassalle lähettämät työvoimapoliittiset lausunnot. Palvelusta löytyy tieto kassan maksamista päivärahoista (maksupäätökset, maksettujen päivien määrä) sekä kassan sähköisesti lähettämät kirjeet